Opname voor TV-programma Snowmagazine bij Sporting Oud-Beijerland

Bij Sporting Oud-Beijerland zijn er wederom opnamen gemaakt voor het populaire tv-programma Snowmagazine van RTL4 met alles over op maat gemaakte binnenschoenen voor uw eigen skishoenen.

Sporting Oud-Beijerland zal in de uitzending van zondag 12 januari 2014 van Snowmagazine op RTL4 te zien zijn. In de uitzending zullen wij uitleg geven over het op maat maken van binnenschoenen voor uw bestaande huidige skischoenen. Vorig jaar gaven wij ook al uitleg over het op maat maken van inlegzooltjes van Sidas voor skischoenen ter verbetering van de pasvorm en comfort. De zooltjes en skischoenen worden gemaakt waar u bijstaat, maar neemt u hier wel even de tijd voor als u naar onze winkel komt.

Op maat gemaakte skischoenen van Fischer Vacuum Comfort Fit
Naast de op maat gemaakte binnenschoenen en zooltjes voor uw huidige skischoenen, maken wij ook nieuwe skischoenen volledig op maat! Skiën moet namelijk leuk zijn. Daarbij horen dus skischoenen die lekker zitten. Ja, dan kan echt! Met de  Fischer Vacuum Comfort Fit skishoenen worden uw skishoenen bij ons in de winkel op maat gemaakt, waardoor de skischoenen perfect om uw voet aansluiten.

Wintersportspecialist Sporting Oud-Beijerland
Sportzaak Sporting Oud-Beijerland is gespecialiseerd in functionele sportartikelen voor vele sporten. Wintersport is één specialisme van Sporting Oud-Beijerland. Als echte specialist hebben wij de ski’s in onze winkel zelf getest en leveren wij nog echt vakwerk met op maat gemaakte binnenschoenen voor uw eigen skischoenen, volledig op maat gemaakte nieuwe skischeoen en ook inlegzooltjes van Sidas voor uw huidige skischoenen.

Ruim assortiment en onderhoud in eigen werkplaats
Naast een heel ruim assortiment van handschoenen, sneeuwbrillen, thermisch ondergoed tot skibroeken en winterjassen voert Sporting Oud-Beijerland ook onderhoud uit in een eigen gespecialiseerde werkplaats. Het onderhoud, slijpen en waxen van ski’s voor zowel ski’s als langlaufski’s, maar ook slijpen en waxen van Snowboards kan bij Sporting verzorgd worden. Door de eigen werkplaats kunnen wij een unieke 24-uurs service bieden.

Daarnaast ook racketsportspecialist
Naast wintersport is Sporting Oud-Beijerland ook specialist op het gebied van bijvoorbeeld racketsporten. Zo verzorgd Sporting maatwerk voor het bespannen van tennisrackets, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit meer dan 50 verschillende snaren.

Van harte welkom voor een persoonlijk advies
Nieuw bij Sporting is het vernieuwen van de totale binnenschoen wat zorgt voor een betere pasvorm en isolatie. Kom langs bij Sporting Oud-Beijerland voor een persoonlijk advies over (op maat gemaakte skischoenen, inlegzooltjes in uw skischoenen, maar ook advies over ski’s, snowboards en langlaufsets. Van harte welkom!

Meer informatie :

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.