U hoeft geen genoegen meer te nemen met pijnlijke voeten door een skischoen die niet overeen komt met het model van uw eigen voet en onderbeen. Skiën moet leuk zijn en daar horen comfortabele skischoenen bij!

Fischer bedacht een paar jaar geleden het Vacuum Fit concept, waarbij je de harde skischoen verwarmt en onder druk afkoelt rond de voet en het onderbeen. Het gevolg? Een skischoen die zich nauw vormt rond uw voet en onderbeen. Geen drukpunten en andere narigheid meer.

Fischer Vacuum Comfort Fit skischoenen op maat
Fischer Vacuum Confort Fit is een op maat gemaakte skischoen die door vermarming volledig om uw voet wordt gemaakt. De Fsicher Vacuum fit skischoen is vergelijkbaar met Fischer Vacuum Fit, maar dan tegen een gunstigere prijs, namelijk al vanaf € 259,-. Net als bij Fischer Vacuum Fit zijn de enkel- en de voetsectie volledig vervormbaar. Het verschil zit ‘m er echter in dat bij de Fischer Comfort Fit het bovenste deel van de skischoen niet vervormbaar is. Ook wordt de comfort-schoen middels een iets eenvoudiger procedé op maat gemaakt. Rekend u een klein uur voor het volledig op maat laten maken van uw skischoenen, maar dan kunt u ze wel direct meenemen.

Op maat gemaakte skischoenen
Een echte aanrader, want skischoenen zou je helemaal niet moeten voelen, die moeten gewoon zitten alsof ze voor jouw voet gemaakt zijn. Letterlijk. Kom dus naar onze skishop en laat uw skischoenen op maat maken!

Klaar terwijl u wacht
De skischoenen worden gemaakt waar u bijstaat en zijn klaar terwijl u wacht, maar neemt u hier wel even de tijd voor als u naar onze winkel komt.

Meer informatie
Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel in Oud-Beijerland of kunt u contact met ons opnemen per telefoon (0186-18480) of per mail (shop@spam-preventionsporting.nl).

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.