Binnenschoenen voor skischoenen op maat gemaakt

Sidas Binenschoen op maat voor eigen skischoen met behulp van foam bij Skishop Sporting Oud-Beijerland

Een skischoen die eens een keer wel lekker en stevig aan je voeten zit? Een volledig op maat gemaakte binnenschoen voor in de skischoen van Sidas helpt! Op maat gemaakte comfortabele binnenschoenen voor uw skishoen. Skishop Sporting Oud-Beijerland biedt maatwerk voor uw skischoenen.

Belangrijkste voordelen van een Sidas foam binnenschoen zijn :

  • Perfecte pasvorm om de voet (100% customized)
  • Maximale comfort
  • Maximale performance
  • Betere krachtoverbrenging, dus meer controle over de ski
  • Minder vermoeide voeten
  • Betere doorbloeding in de voet
  • En dus meer skiplezier!!!

Op maat maken van de binnenschoen
De foam binnenschoen bestaat uit een lege huls, waarbij het PU foam ter plaatse (in de winkel) in de binnenschoen wordt gegoten, terwijl de klant in de skischoenen staat. Hierdoor krijg je een perfecte blauwdruk van de voet, en worden ook alle holle ruimtes tussen de voet en de buitenschaal opgevuld.

Voordat de voet van de klant gefoamed wordt, worden er eerst foampads op cruciale drukpunten (bloedbanen, uitstekende botjes, spieren etc.) geplaatst

Foamschoen
Dan trekt de klant een paar (dunne) skisokken aan. De (reeds gemaakte) inlegzolen worden in de lege binnenschoen gelegd. De binnenschoen wordt in de buitenschaal geplaatst, en de klant trekt de skischoenen aan.

De 2 componenten dat samen het PU foam maken, worden bij elkaar gevoegd. En na 15 seconden schudden, vormt er een chemische reactie met foam als resultaat. De fles wordt op de slangen van de lege binnenschoen aangesloten, en het foam loopt vanzelf de schoen in.

Het maken van foamschoenen
Doordat de klant "skiende" bewegingen maakt, komt het foam op alle plaatsen waar het moet komen.

Wanneer het gehele foam proces, kunnen de slangen uit de binnenschoen getrokken worden. De klant trekt de schoenen uit, en kan de foampads van de voeten verwijderen. Ondertussen worden de binnenschoen netjes afgewerkt, op de plaatsen waar de slangen hebben gezeten.

Skischoenen op maat
Naast foam binnenschoenen maken wij ook nieuwe skischoenen op maat. Meer informatie over Fischer Vacuum Comfort Fit >>

Klaar terwijl u wacht
De skischoenen worden gemaakt waar u bijstaat en zijn klaar terwijl u wacht, maar neemt u hier wel even de tijd voor als u naar onze winkel komt.

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.