Polar Beat H7 hartslagmeter

's Werelds slimste trainingsapp voor de iPhone 5 en iPhone 4s van Polar. De Polar H6 en H7 hartslagmeters zijn te synchroniseren met de App.

Plannen met de Polar Beat App en H7 hartslagmeter

Het belangrijkste deel van je training is het moment vóór de start.
Polar Beat helpt je bij de planning voor het beste resultaat: een trainingsdoel kiezen – bijvoorbeeld calorieën verbranden of een tijds- of afstandsrecord verbreken – en je training kiezen. Het is geschikt voor elke sport, binnenshuis en buitenshuis.

Trainen met de Polar Beat App en H7 hartslagmeter

Om het maximale uit je training te halen, moet je op de juiste intensiteit trainen.
Polar Beat en de Polar H6 of H7 hartslagsensor geven je directe grafische en gesproken feedback om je op de juiste intensiteit te houden. Ook registreren ze je afstand, tempo en route. Uiteraard kun je onderweg naar de muziek op je iPhone luisteren.

Analyseren met de Polar Beat App en H7 hartslagsensor

Zie wat je bereikt met elke training – of je nu je uithoudingsvermogen of kracht verbetert of dat je vet verbrandt. Bij gebruik van de H6 of H7 hartslagsensor geeft Polar Beat je meer inzicht in het nut van je training op verschillende intensiteitsniveaus. Ook heeft het de nauwkeurigste caloriemeting van alle beschikbare apps.

Delen met de Polar Beat App en H7 hartslagsensor

Trainen is een sociaal gebeuren, zelfs als je in je eentje bent. Houd je aan je beloftes – of overtref anderen – en deel je resultaten op Facebook en Twitter.

Palar H7 hartslagsensor kopen

Meer informatie : www.polar.nl

Verkoopprijs : € 79,95

Sporting Oud-Beijerland

Welkom bij Sporting Oud-Beijerland!

Sporting Oud-Beijerland is een echte sportspecialist met deskundig advies waar u persoonlijk geadviseerd wordt.